Hyvää Ystävänpäivää kaikille blogissani vieraileville!
Osallistuin Nuket-listan Yllätys Ystävälle-swapiin ja sain parikseni Riikan. Riikalla ei ole verkossa omaa blogia, mutta hän on kyllä tutkiskellut minun blogiani tarkasti! Katsokaapas:
1293820.jpg
Koirankeksejä monenlaisia, makupaloja ja vitamiineja, puruluita ja HauMixiä paketissa. Koirankuvia ja kuvissa tietysti eräs tietty rotu. Lisäksi paperipussi, jossa pötkö kunnollista koiranmakkaraa, pesusieni sekä valokuva - arvatkaapas kenestä!
1293889.jpg
Kurjenpolvi on tulevaisuudessa turvassa hiippailijoilta, sillä talossa on nyt kunnon vahtikoira. Eikä mikä tahansa koira vaan tietysti welsh corgi, joka on roduista rakkain ja jollainen siunaantui 1:1 elämäänikin vastikään. Siis tämä on aivan upeaa! Ja niin kuin minä olen etsinyt tällaista! Tietysti mukana kupillinen kunnon ruokaa, mehevä luu ja aivan ihana balsasta taiteiltu ja kauniisti koristemaalattu sänky. Tämä on aivan ihana, ristin koiran saman tien Sylviksi, joka oli oma nimiehdotukseni aiemmassa postauksessa tutuksi tulleelle corgineidolle.
Eikäpä tässä vielä kaikki. Paitsi että tykkään corgeista, tykkään myös kovasti ruusuista:
1293830.jpg
Ruusuja muodossa jos toisessa: ruusuja kimpuissa, kastelukannu ruusujen hellään hoivailuun, ruusuteetä nautittavaksi kera suklaisten kirsikkaleivosten ja kakkusten, ruusuiset saippuat ja pesusieni. Lisäksi aivan suloistakin suloisempi pieni puurasia, jossa kolme kerää puuvillalanka keväisiin virkkauksiin. Kuvassa näkyy vielä Riikan  kirjoittama mukava kortti. Kuvasta puuttuu vielä levyllinen kunnon suklaatia herkkusuulle 1:1 koossa. Riikka, tämä oli kyllä oikea yllätysten yllätys koko paketti! Olipa melkoinen yllätys tuo koiruli, koska olen sitä harva se päivä etsinyt. Miten ihmeessä arvasitkin!
Kiitos Riikka! :O)
Minun pakettini näytti tällaiselta:
1293814.jpg 
Kynttiläkruunu, jossa bambutikuista pikku kynttilät ompelulankasydämineen. Tiimarin puukoristeista lampetit sekä kranssi ja matto. Lampetit ja kynttiläkruunu ovat Nukkekodin Hengettären ohjeista tehdyt.

Yllätykset eivät tältä päivältä jääneetkään tähän, vaan nukkekotiystävä Anja oli poikennut tuomaan yllätyksen:
1293847.jpg
Anja oli tehnyt itselleen aivan supersuloisen rasian ja nyt minullakin on sellainen! Kiitos Anja! :O)