Tämän päiväinen paketin aukaisu sai minut haukkomaan henkeäni ja sitten pingahteli kysymykset sinne ja tänne: miten ihmeessa Kristiina on voinut, ennättänyt, keksinyt, osannut (no, tätä en kyllä kysellyt, Kristiina jos joku osaa) tehdä jotain tällaista minulle! Huhhuh, tähän ei riitä sanat kuvaamaan tuntoja kun paketti aukaistiin! Paketista löytyi suloistakin suloisempi ruusukirjailtu pyyheliinapeitto! Ruusut ovat jotakin sanoinkuvaamattoman kaunista, malli on ihastuttava ja kirjonta täydellisen hienoa. Kaikki pitsit on kiinnitetty ja päärmeet  ommeltu tietenkin käsin, jonka vuoksi tämä tekstiili on uskomattoman hieno - taipuisa ja eläväpintainen. Laatusanoja ei sanaisesta arkustani tätä riitä kuvailemaan, joten toivon että edes osittain saan teille, joulukalenterin kanssani jakavat ystäväni, välitettyä tämän esineen kauneudesta:
1144971.jpg
En kyllä tiedä mitä sanoisin ja kuinka kiittäisin! Olen aivan otettu ja liikuttunut! Otin vielä lähikuvan itse kirjailusta. Ruusut ovat yksi lempiharrastuksiani ja nämä ovat kyllä niistä ehdottomasti kauneimpia:
1145018.jpg
Kiitos Rauhaniemen Kristiina, tämä tulee olemaan kunniapaikalla Kurjenpolven keittiössä!

Minä askartelin maalauksen Rauhaniemen laajalti tunnetusta vahtikoirasta Maximsta. Potretissaan hän on arvatenkin tarkastamassa, että kaikki on kunnossa Rauhaniemen tiluksilla:
1064189.jpg