Nuket-listalla swappailtiin jälleen, tällä kertaa aiheena olivat seinätavarat. Kirjekuorellinen hienonhienoja tavaroita saapui komistamaan Kurjenpolvea. Tässäpä näistä ihanuuksista kuva:
952614.jpg

Aivan upeita tavaroita! Wooper oli tehnyt upean peilin, joka oli pakattu kivasti nukkekotikokoiseen kangaspalaan. Seinätekstiilejä oli useampi, kaikki erilaisia: Saanalta nalleaihe tarroineen, Katjalta lintunen ja Nannalta todella antiikkinen kuvakudos sekä ylimääräinen kukkakangas seinäaiheiseen askarteluun. Tauluja olivat tehneet Mira kaksi kappaletta, Tiinalta upea käsinmaalattu ja signeerattu kukkataulu ja Lotalta hauska koirataulu. Marisalta tuli moderneja julisteita kaksin kappalein. Päivi oli toteuttanut tukitarpeellisen säilytyskotelon seinälle kankaasta, Tiina oli askarrellut ihanan "Home sweet home" -koristeen ja Heli oli tehnyt ihanat kynttilänpidikkeet kynttilöineen ja Hanna vuosikalenterin.
Aivan upeita, upeita tavaroita, näistä tulee jälleen lisää arvokkaita koristuksia nukketalooni. Kiitos kaikille! Tässä vielä kuva omasta osuudestani, tein kransseja seinälle tai oveen ripustettavaksi:
932392.jpg

932393.jpg