Kurjenpolvessa vallitsee melkoinen sekasorto. Onneksi tälle projektille löytyi tilaa, koska kävi kuten Nuket-listalla eräs kanssasisar ennusti: huusholli on täynnä tapettia, maalipurkkia, liimoja, rimoja ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta remonttitavaraa. Näin myös minun tapauksessani, piti ihan raivata ympäristöä että suhteellisen säädyllinen otos Kurjenpolvesta onnistui:
684935.jpg
Etuseinät ovat nyt paikoillaan, mutta koko talo on vielä vain löysästi ruuvattu kasaan. Alimman kerroksen katot ovat maalattu ja tapetoitu kauttaaltaan: keittiössä katto on valkoista rappausta, eteisessä poikkiraitaista tapettia ja oikeanpuoleisessa tummanpuhuvassa punaisessa huoneessa tumman vihreä, kuvioitu vinoruututapetti. Näin ollen työn alla olisivat lattiat ja listat, joista lankut on maalattu keittiöön, eteinen ja punainen huone ovat vielä mietittävänä. Tässä kuvaa punaisesta:
684919.jpg
Punaiseen huoneeseen haluaisin hiukan hämyistä tunnelmaa: takka, tummia nahkasohvia ja shakkipöytä sekä sikarintuoksua tietenkin. Kalusteita tänne ei ole vielä ensimmäistäkään, joten paljon täytyy vielä tapahtua! Juhannuksen ohjelmaani kuului myös Nuket-listan kesäkuinen swap "Wanha Aika", johon tavarat valmistuivat. Varsin nukkekotipitoinen juhannus siis, mikäpäs sen parempaa!