Tänään täytän 35-vuotta. Muistini mukaan syntymäpäivälahjatoiveita en ole ihan viime vuosina juuri esittänyt, mutta tänä vuonna muistin muistutella perhettä hyvissä ajoin. Vuosipäivänä eivät kyllä vuodet paina kun lahjoista paljastui näin ihania juttuja!

549975.jpg

Tulevaan unelmataloon sain äidiltäni upean kaluston. Astiakaappi tulee varmasti tulevaan saliin, kuten myös tuolitkin. Tuolien päälliset odottavat vielä vaihdosta, ajattelin etsiä jostain ohutta nahkaa tai oikein lyhytnukkaista samettia istuintyynyjen päällystykseen. Klaffipöytä on ihana ja tulee varmastikin keittiöön tai tuolien pariksi saliin. Liinavaatekaappi on niin kaunis, se odottaa vain liinavaatteiden valmistusta. Katossänky tulee ylelliseen makuuhuoneeseen ja kaiken kaunistaa sitten tosi hieno matto. Nämä ovat niin ihania, että on vaikea olla järjestelemättä kaappiin hiukan astioita ja muutenkin visioimatta tulevia huoneita!

549984.jpg

Ja tässä asia, jota en ikinä olisi kuvitellut omistavani! Perheeltäni sain lahjaksi monitoimityökalun, jossa on monenlaiset leikkaus-, hionta-, kiillotus-, ja ties mitkä työkalut! Tuunattavia huonekaluja löytyy laatikollinen, niiden kimppuun onkin hyvä käydä näin pätevin kaluin!