Viikonlopun hionnan saldona mustat kalusteet a`la Lidl. Hioin ja hioin sähkönsinistä kalustoa, mutta sininen maali oli niin tiukassa, että päädyin hätäratkaisuun: ruiskutin koko kaluston mustaksi spraymaalilla.550329.jpg540762.jpg
Mies ehdotti, että voisin ehkä rekonstruoida tulevaan talooni palaneen huoneen, mutta en ollut kuulevinanikaan. Omasta mielestäni mustasta tuli siksikin aika tyylikäs! Kuvan kaappi on siis koottu sinisestä pikkulipastosta ja sen päälle on liimattu ovellinen kaappi. Ovikaapista näppäsin sen jalustan irti ja sen liimasin kaapin päälle "koristelistaksi". Ovet pitää vielä nostaa paikalleen ja liimaukset eivät ole ihan kohdillaan ja laatikosta puuttuu nuppi. Lisäsin valmiin tuolin kuviin, tuolissa on nyt konekirjottu pieni istuintyyny.

540758.jpg
Kalustoon kuului vielä kaksi tuolia, jotka muuttuivat mustiksi myös. Tuolin pehmuste on työn alla, ajattelin kirjoa koneella ehkä hieman mustaa valkoiselle pohjalle alkuperäisten siniruutuisten tyynyjen sijaan. Kuvan sohvapöytä on niin ikään samaa sinistä sarjaa, kuvasta huomaan sen sähkönsinisen kuultavan vielä maalikerroksen alta.
Tänään oli nukkekotirintamalla vielä siksi erikoisen jännittävä päivä, että osallistuin elämäni ensimmäiseen swappiin. Lähetin keittiöaiheiset tuskarteluni swappiemolle. Jännittävää!