Juuri kun olen selvinnyt joulukuisesta kalenterivaihdosta Kristiinan kanssa ja kaikista liikutuksen kyyneleistä, joita nämä Kristiinan ihanat yllätykset aiheuttivat, minua ja kyynelkanaviani koetellaan jälleen! Muistatteko, kun kerroin blogissani aloittamastani Projekti Villapolvisukasta, jossa kerätään pikkusukkia Petroskoihin. Tälle projektille kuuluu pelkkää hyvää, sukkia on tullut joulukuun aikana jo lähes 50 paria. Vau! Mutta eipäs siinä kaikki. Meidän kaikkien tuntema taituri Wooper on ommellut laatikollisen ankkoja ja ja pupuja Petroskoin pikkuisille lähetettäväksi! Lähetin hänelle minulta ylijäänyttä tilkkuroskaa ja tässä tulos:
1172858.jpg 
En taas tiedä mitä voi sanoa, mutta kyllä mieli ja sydän on pakahtua ilosta, kun maailmassa on näin lämminsydämisiä ihmisiä! Olen aivan varma, että nämä söpöläiset tulevat ilahduttamaan Petroskoin pikkuisia mittaamattoman paljon. Lähetän nämä eteenpäin ja lupaan raportoida, mitä Ankoille ja Pupuille tulevaisuudessa kuuluu.
Wooper- olen jälleen ihan sanattomana. Kiitän omasta puolestani, mutta uskonpa että saat vielä paljon, paljon lämpimiä ajatuksia ja sanattomia kiitoksia pikkuisilta lahjansaajilta!