Tänään oli neito keskimmäisen vuoro avata nukkekodin joulukalenteripaketti murtamalla sinetti - se on juhlallinen hetki ja vuoro siis kiertää. Eivätpä olisi lapset ehkä kuulleetkaan tästä entisaikaisesta asiakirjoihin olennaisesti kuuluneesta tunnuksesta saati että päässeet itse sellaisella merkittyä pakettia avaamaan.
8. paketti piti sisällään korillisen suloisia kylpyhuonetarvikkeita: kylpysuolaa, hajuvesipullon sekä pyyhkeitä somassa korissaan.
1116214.jpg
Kiitos Kristiina! Kurjenpolven kylpyhuoneeseen olisi myös muutama kaluste, mutta minulla on joku kylppärikynnys - en tohdi ruveta sitä tekemään! Tämä pikkukori olisi siellä  kyllä paikallaan joten ehkä rohkaistun.
Onkohan muilla tällaisia ongelmia... itselläni on ollut oikeastaan kesästä saakka jähmetys: haluaisin rakentaa ja päättää huoneen väristä, vaan en kykene! En löydä sopivaa värimaailmaa tai keksi mikä se voisi olla. En osaa päättää mikä huone tulee mistäkin. Minulla on oikeastaan kolme huonetta, joiden tarkoitus on minulle suuri arvoitus. Ripustanko niihin verhot eteen? En uskalla edetä, olen lukossa! :O) No, harrastuksen luonteeseen kuuluu toki aika ja harkinta joten kaipa ne ideat sitten joskus pulpahtavat ajatuksiini.
Joulukalenteri on ollut ihanaa verryttelyä, joten ehkä nyt uskaltaisin lähteä kokeilemaan jotakin! Rauhaniemen kahdeksanteen luukkuun virkkasin pitsityynyt:
1064216.jpg