Tänä toiseksi viimeisenä kalenteripäivänä pikkuruisesta sinetöidystä paketista löytyi mitä kaunein helmikaulanauha. Pikkuruistakin pikkuruisempi lukko on luonnollisesti toimiva - miten kummassa taitetaan langasta näin pieni ja kaunis hakanen? Tämä koru on kyllä mineistä minein ja kuten kaikki muukin, oikea pieni täydellisyys Nyt minulla on jälleen tavara, joka olisi niin ihana pukea oikealle nukelle!
1153263.jpg
Minä lähetin Rauhaniemeen virkatun sängynpeiton. En tiedä, millainen värimaailma Rauhaniemen makuuhuoneissa tulee olemaan, joten laitoin väliaikaisratkaisuksi punaisen taustakankaan peitteeseen. Se on kuitenkin helposti vaihdettavissa sisustukseen sopivaksi.
1064219.jpg
Itselläni on myös pitsipeite odottelemassa makuuhuoneen valmistumista. Tämä on kuitenkin tehty kalastajalangasta ja on siksi jäykempi kuin Rauhaniemen peite:
1153266.jpg
Sitten haluaisin jakaa viimeisen luukun jännitystä kanssanne. Huomenna avautuu tämän mieleenpainuvan joulukuun viimeinen luukku. Siinä on myös sinetti ja salaperäinen kortti jossa lukee seuraavasti:
" Hyvää Joulua Kurjenpolveen!
t. Tigerin perhe Rauhaniemestä & Kristiina
"K" niin kuin Kurjenpolvi...
"V" niin kuin Virpi...
"K" niin kuin K... (sukunimeni)"

Tigerin perhe ja Kristiina osaavat kyllä olla arvoituksellisia! Arvatkaas jännittääkö!