Otsikon mukaisia uutisia siis mutta tylsästi kuvatonna! Pikkunen tyttöseni juhlii mummonsa kanssa 14-vuotissyntymäpäiviään Kreikassa lomaillen kera kameran, joten postauksesta tulee kuvaton. Lupaan liittää kuvia mukaan kunhan kamera palautuu!

Nuket-listalla järjestettiin Salainen Ystävä-swap, johon osallistuin. Posti toi minulle paketillisen ihania pikkutavaroita! Salainen Ystäväni on selvästi nalleihminen, sillä paketista kuoriutui kaksi suklaanruskeaturkkista piipunrassinallea, hinajapurnukoita, kukkasia ja kukkapurkkeja sekä komea suklaakakku. Lisäksi kaksi ihanaa pientä helmikaulakorua, punottu kori ja kaksi koristeellista helmeä sekä viherkasvi. Ylellisen ihanaa siis, suuret kiitokset Salainen Ystäväni, vaan kukahan mahdatkaan olla? Hox!: Kuvat tulossa, kun kamera saapuu...

Lisäksi raportoimatta on viime aikainen uskomaton tuurini blogiarvonnoissa! Katjan blogissa arpaonni pätkähti kohdalleni ja voitin aivan hurmaavan tonttuparin Kurjenpolven joulua ilahduttamaan! Nämä tonttupojat ovat mineistä mineimmät ja aivan suloiset, kiitos Katja! Pippurinen  -blogin blogiarvonnassa arpaonni suosi minua ja voitin ihan uskomattoman kauniin amarylliksen! Tätä ei voi kuvata sanoin  - laitan heti kuvan tänne, jos Pippurinen lainaa tänne kuvaa siksi aikaa että minulla on jälleen kamera käytössä. Voittoon kuului lisäksi jouluista tavaraa, kuten sievä tyyny, nauhoja ja pussillinen kaikkea ihanaa pikkuista alkaen polkkakaramelleistä joulusukkaan ja jouluomenaan - kiitos Piipa, nämä ovat aivan ihania!