Nuket-listan kuukauden swappina oli "Wanha aika", johon osallistuin. Oma askarteluni oli kahvimylly, jotka tässä kuvassa:
676111.jpg
Kahvimyllyn valmistuksesta erityismaininta täytyy antaa 13-v esikoiselleni, joka osallistui innokkaasti valmistukseen. Saimme myllyt juhannuksena valmiiksi ja juhannusvieraat pääsivät osallistumaan yllätysohjelmanumeroon ja paketoimaan tavaroita talkoohengessä, tässä yksi paketti:
684938.jpg
Postilaatikkooni kolahti jännityksen vain tiivistyessä jännittävä kirjekuori, jonka sisältä paljastui jälleen mitä kauneimpia tavaroita. Tässä kuva uusimmista aarteistani:
710308.jpg
Swappiin osallistui kaikkiaan 11 henkilöä. Irenen paketista paljastuivat kaksi kaunista takanreunuskoiraa ja niiden mukana mukava tarina. Nämä tulevat Kurjenpolven olohuoneen takan päälle kunniapaikalle, nämä ovat hurjan suloisia - kiitos Irenelle! Riitta, Saana ja minä huolehdimme, että kahvia on aina saatavilla ja uskonpa, että Kurjenpolven tuleva emäntä saattaisi hyvinkin ryhtyä keräämään vanhanaikaisia kahvimyllyjä, ne näyttäisivät kauniilta keittiön hyllyllä - kiitos Riitta ja Saana! Nanna oli tehnyt kauniit rukinlavat (korjaathan Nanna jos termi on väärä) joissa on myös todella kauniit koristekuviot. Nämä ovat aivan ihanat ja päätyvät taatusti koristamaan seinää. Kiitos Nannalle! Maire oli maalannut hienon seinäkellon joka oli vielä kauniissa rasiassa, täytyy ryhtyä miettimään tälle hyvin tarpeelliselle kapineelle arvonsa mukainen sijoituspaikka - kiitos Maire! Heli oli kutonut sievän pienen sinisävyisen räsymaton, kiitokset Helille! Kurjenpolven vinttiä varten Päivi oli tehnyt tuikitarpeellisen lyhdyn ja hyvin sievän sellaisen, kiitos kovasti myös Päiville! Marisan paketissa oli sievä pieni sulkakynä mustepullossa ja erittäin wanha Euroopan kartta, joka tulee tulevaan kirjastoon - kiitos Marisa, nämä ovat tosi hienoja! Hanna oli valmistanut valokuva-albumin, jossa on kauniit kannet ja ranskalainen postimerkki kannessa. Kurjenpolven tulevat asukit ovat keräilijätyyppiä ja luulenpa, että joku taatusti postimerkkeilee tai valokuvaa, kiitos Hanna! Tiinan paketti piti avata varoen ja sieltä löytyi jotain ihan uskomattoman pientä ja täydellistä: paketillinen Sirkku-palasokeria (tietysti avaamaton pakkaus jonka sisällä pikkuruisia palasokereita). Paketissa oli myös kaunis pieni sokerikko palasokereineen - täydellinen hienompaan kahvikattaukseen - kiitos Tiina! Kiitos paljon kaikille osallistuneille ja erityiskiitos swappiemo Nannalle! Kyllä nukkekotia kelpaa harrastella näin taitavassa joukossa!