Kurjenpolvessa on touhuttu oikein olan takaa, vaikka mitään järin näyttävää ei vielä ole esiteltävissä. Lattialautojen liimaus ja mittominen osoittautui tosi kivaksi puuhaksi! Sekä eteinen että keittiö ovat saaneet lattiat. Tässä eteinen:
735602.jpg
Eteislattia on tehty 1:1 käyttöön tarkoitetusta bambumatosta, sitä taidetaan käyttää esim. terasseilla. Bamburimat olivat juuri sopivan levyisiä, vahasin ne kevyesti Osmovahan "Antiikkitammi"-sävyllä. Olen joutunut lisäksi punasävyisten mahonkikalusteiden "vangiksi". En saa niitä sopimaan oikein minnekään enkä tiedä miten niistä saisi sävytettyä tuota punaista pois - tärvelemättä koko kalustetta.
735607.jpg
Myös Kurjenpolven keittiössä on lattia. Se on ladottu valmiista nukkekotikäyttöön tarkoitetuista lankuista, jotka sävytin pähkinänsävyisellä Osmovahalla. Tästä kuvasta löytyy myös muutamia swapeista saamiani hienoja esineitä, mm. sokeripaketti, pöytäliina, voileipäkakku laatikossaan, kahvimylly ja ovenedustan matto. Suuri osa näistä aarteista odottelee vielä oman paikkansa löytymistä. Kalusteita puuttuu paljon ja hellaa ei ole vielä löytynyt, hellan nurkkaan on kuitenkin jo pesty ämpärillinen pottuja valmiiksi. Kalusteet ovat pääosin valmiita, kattilakaappi on Lidlin halpakalusteista hiukan tuunailtu.
735599.jpg
Keittiön ikkunassa on verhot ja seinältä löytyvät aikaisemmin tässä blogissa esittelemäni ihanat swappitavarat. Kurjenpolven ikkunasta avautuu 1:1 maailma, ja kuten kuvasta näkyy, nukkekotirekvisiitta on levittäytynyt jo mukavasti suurimpaan osaan huonetta!