Olen edennyt tapiseerauksessa 2. kerrokseen. Sain 13-v. tyttäreltäni kesälomamatkalta mummolaan tuliaisiksi mm. erittäin ruusuista ja romanttista tapettia, joten romanttinen huone on siis rakennettava.
Toisen kerroksen aulaan löysin mielestäni kivan värin tapettimallikirjasta. Kuvien lisääminen blogiin on muuten hyödyllistä siksikin, että kuvissa näkyvät rutut ja kuprut ihan eri tavoin kuin niitä paikan päällä tiiratessa. Aulastakin löytyy korjattavia kohtia.776589.jpg
Samassa kerroksessa tapetit ovat saaneet myös vaalea "teehuone", joka ruusuhuoneen tultua muuttunee sittenkin ruokasaliksi.
776591.jpg
Teetarjoilu siis täällä! Ruusuhuoneessa vähän huonekalujen sovitusta, ruusukimppu maljakossa on Nuket-listan swapissa saatua.
776600.jpg
Alan kovasti kyllästyä Kurjenpolvessa ja sen  ympäristössä vallitsevaan sekasortoon ja luulen, että talo kootaan tämän kerroksen jälkeen ihan kokonaan. En ole itsekään vielä nähnyt taloa kattoineen kaikkineen koottuna, joten jännityksellä odotan, miltä talo kokonaisuudessaan oikein näyttää!