Kuten arvata saattaakin, Kurjenpolvi kaivettiin eilen laatikosta ja sivuseinät, takaseinä ja lattia asennettiin. Toistaiseksi kasaaminen on ainakin ollut tosi helppoa.  Kokoa ei voi kuin taivastella, kuva osittain kasatusta talosta ei anna valtaisalle koolle täyttä oikeutta. Alimmassa kerroksessa näkyvät portaat, jotta saisin käsityksen huoneiden koosta ja sijoittumisesta. Etupaneelissa näkyvät kaikki talon ikkunat, jotka ovat mielestäni hyvin kauniit.

664427.jpg
Päivän projektina on myös alimman asuinkerroksen katon maalaus. Ostin pienen karhean telan, jolla lupailtiin hieman rappausta muistuttavaa karkeaa pintaa. Tämä on juuri työn alla, joten pian tiedän kuinka käy!
Löytämästäni "Isoäidin aikaan"-tapettimallikirjasta löytyi aika monta käyttökelpoista tapettivaihtoehtoa. Suunnitelmissani on aloittaa alakerran eteisestä, josta raput siis nousevat seuraavaan kerrokseen. Olen sommitellut erilaisia vaihtoehtoja ja tässä yksi mieluisa, joka tosin näyttää paljon punaisemmalta kuin onkaan, lienee syy tuossa mahonginvärisessä lipastossa.

664424.jpg
Tässä sitten valmiiksi tapetoitu alimman kerroksen eteinen. Kaikki seinäosat ovat irtonaisia, mutta on helpompi hahmottaa kokonaisuutta kun kappaleita voi kokeilla paikoilleen.
665102.jpg
Tämä on aika pikkuinen huone, joten täytyy aloittaa itse sisustaminen sitten vaikka tästä. Ja sitten toisesta kuvakulmasta.
665103.jpg