Näin kauniita asioita löytyi postilaatikostani Kodin Juhlat-swapin päätyttyä Nuket-listalla. Kuva ei tuo oikeutusta kaikille upeille tavaroille, nämä ovat luonnossa vielä kuvaa paljon kauniimpia!

629433.jpg
Pulskasta kirjeestä löytyi Riitan tekemät soihdut, jotka ovatkin todella näyttävät tulevan Kurjenpolven pihalla juhlapäivänä, ehkäpä hääpäivänä, kun Irenen upea morsiamen huntu saadaan käyttöön! Tiina oli tehnyt aivan ihania pöytäliinoja, oikeita juhlapöydän kaunistuksia. Upea kukkakimppu morsiamelle ja hääkarkkeja oli Saanan paketissa. Lastenkekkereille Päivi oli askarrellut söpöt tötteröhatut ja nallekakun. Heli oli leiponut juhlapäivää varten Sacher-kakun ja Nanna herkullisen voileipäkakun, kummatkin kauniissa pakkauksissa- miten kauniita leipomuksia! Mimosa oli koonnut lautasellisen herkkuja: appelsiininmakuisia pikkuleipiä ja kermaisia leivoksia sekä lakua. Amen oli ommellut kastemekon ja leiponut kakun, lisäksi paketissa oli vielä helistin, albumi vauvamuistoille ja kaunis kortti - näillä Kurjenpolven mahdolliset iloiset perhetapahtumat onkin ilo juhlia! Marisan paketissa oli  mitä kaunein pienin hopeinen helistin (Tiffanylta, tietysti). Pienet hopeiset kynttilänjalat kynttilöineen ja kauniita pitsejä löytyi Mairen paketista. Niin ihania kaikki - suuren suuri kiitos kaikille yhteisestä mukavasta swapista!

Tässä oma osallistumiseni Kodin juhliin eli askartelin lasihelmestä, napista ja kukkasesta pikkuisen maljakon liinoineen juhlapöytää koristamaan. Yritin tuoda kuvassa esiin lasihelmen kimmellystä. Tätä silmällä pitäen kuvaan sujahti kuitenkin jotakin muutakin - yläreunan autonrengas.
629462.jpg

Ja vielä taiteellista yritystä ilta-auringossa:

629426.jpg