Niitä riittää, nimittäin keskeneräisiä töitä! Nukkekotiharrastus on osoittautunut monipuolisimmaksi harrastusmahdollisuudeksi mitä kuvitella saattaa: liimausta, sahausta, naulaa ja hiontaa, puikot tai neula tai maalisuti, kaikki kuuluvat tähän harrastukseen! Tässä muutama (monista) keskeneräisistä töistäni:

566437.jpg
Kyseessä siis ristipistelyä petit point-pistoin. En koskaan aiemmin ole tätä tehnyt ja ristipistellytkin vain kerran joskus yläasteaikoihin. Aluksi tuntui tosi vaikealta hahmottaa pistojen suunta ja paikka. Purkamista on riittänyt varmasti yhtä paljon kuin itse pistelyäkin, eikä työn takapuoli ole julkaisukelpoinen - sitä solmun ja sykerön määrää! Mutta tulossa siis pieni tyyny tulevaan Kurjenpolveen.
566441.jpg
Tässä harjoituskappale ilmeisesti puolipylväistä. En ole koskaan myöskään juurikaan virkannut, joten tässä treenailen jäljen tasaisuutta ja tekniikkaa muutenkin. Lanka on nukkekotikäyttöön varmastikin liian paksua, joten jahka koukku liikkuu sutjakkaammin, vaihdan ohuempaan lankaan.
566443.jpg
Ja lopuksi vielä kiva löytö Osmovahaostoksien lomassa: sain paikallisesta maali- ja tapettikaupasta poistoon menevän tapettikirjan, jossa oli paljon käyttökelpoisia tapettimalleja. En vain tiedä, raaskinko kauniita malleja silputa vai ihailenko vain kirjamuodossa.