Kuulun Nuket-foorumiin ja huhtikuun aikana järjestettiin listalla keittiöaiheinen vaihtotapahtuma eli swap. En ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut swapeista, mutta swappiemo Saanan kannustuksella ja hyvillä vinkeillä rohkenin osallistua. Ja kyllä kannatti, tänään löytyi postilaatikosta kirje täynnä pikkuruisia, ihania aarteita. Tässä kuva pikkuruisista paketeista paljastuneista yllätyksistä:
564416.jpg
Hanna  oli laittanut pakettiin pikkuruisen virkatun pannulapun ja perunalaatikkoa, Tiinan paketissa löytyi herkullinen kirsikkakakku, pienet kätevät keittiöpurkit sekä korkista tehdyt pannunaluset. Päivin paketista löytyi suloisen nallen koristama keittiöpyyheteline, Saanalta pussillinen herkkuja, suloiset patalaput, suklaakakku ja vuoka ja Nanna oli tehnyt aivan uskomattoman sievät puiset kauhat ja kapustat kauniissa säilytysastiassa. Ensi kertaa näin myös ihan omin silmin minikokoiset reseptikirjat, joita taivasteltiin koko perheen voimin. Anitan paketissa oli reseptikirjat kunnon kotiruokaan ja jälkiruokakirja, Ireneltä sain Kotiruoka-keittokirjan ja herttaisen ekologisen kauppakassin. Kiitos kaikille osallistujille, nämä aarteet talletan odottamaan päivää jolloin minullakin on oma nukkekoti ja keittiö!
Omat askarteluni keittiöswapiin löytyvät seuraavasta ilta-auringossa otetusta kuvasta:
564423.jpg
Paketissani oli ruisleipää, ompelukoneella kirjotut keittiöpyyhe ja pannumyssy sekä vispilä, joka taitaa olla tällä hetkellä se bravuurinumeroni... Swappaus oli kerta kaikkiaan jännittävää ja todella hauskaa, taidan uskaltautua osallistumaan uudestaankin!